e-Meтеор

Регистрирај се бесплатно!

e-Meтеор

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  Промени во Администрацијата

  Мистериозен
  Мистериозен
  Aдминистратор
  Aдминистратор

  Број на мислења : 253
  Поени : 2147551667
  Репутација : 10019
  Дата на регистрирање : 2011-03-11

  Промени во Администрацијата Empty Промени во Администрацијата

  Пишување  Мистериозен on Нед Мар 13, 2011 4:49 pm

  Овде ќе бидете известени за промените во Администрацијата.
  Мистериозен
  Мистериозен
  Aдминистратор
  Aдминистратор

  Број на мислења : 253
  Поени : 2147551667
  Репутација : 10019
  Дата на регистрирање : 2011-03-11

  Промени во Администрацијата Empty Re: Промени во Администрацијата

  Пишување  Мистериозен on Нед Мар 13, 2011 6:46 pm

  TnT поставен за Администратор.Честитки!
  avatar
  TnT
  Член
  Член

  Број на мислења : 7
  Поени : 2147551667
  Репутација : 0
  Дата на регистрирање : 2011-03-11

  Промени во Администрацијата Empty Re: Промени во Администрацијата

  Пишување  TnT on Нед Мар 13, 2011 7:21 pm

  Ви благорадам
  Мистериозен
  Мистериозен
  Aдминистратор
  Aдминистратор

  Број на мислења : 253
  Поени : 2147551667
  Репутација : 10019
  Дата на регистрирање : 2011-03-11

  Промени во Администрацијата Empty Re: Промени во Администрацијата

  Пишување  Мистериозен on Вто Мар 29, 2011 2:45 pm

  Поради неактивност,TnT е отргнат од Администратор и е ставен ВИП.
  Мистериозен
  Мистериозен
  Aдминистратор
  Aдминистратор

  Број на мислења : 253
  Поени : 2147551667
  Репутација : 10019
  Дата на регистрирање : 2011-03-11

  Промени во Администрацијата Empty Re: Промени во Администрацијата

  Пишување  Мистериозен on Сре Мар 30, 2011 11:37 pm

  Поради цела неактивност TnT е обичен член.
  Мистериозен
  Мистериозен
  Aдминистратор
  Aдминистратор

  Број на мислења : 253
  Поени : 2147551667
  Репутација : 10019
  Дата на регистрирање : 2011-03-11

  Промени во Администрацијата Empty Re: Промени во Администрацијата

  Пишување  Мистериозен on Сре Апр 13, 2011 10:35 pm

  zmejot е додане за модератор на Муабети,Музика и Животни.Честитки!
  avatar
  NightWalker
  Тест Модератор
  Тест Модератор

  Број на мислења : 2
  Поени : 67362
  Репутација : 0
  Дата на регистрирање : 2011-04-13

  Промени во Администрацијата Empty admin

  Пишување  NightWalker on Сре Апр 13, 2011 10:45 pm

  Сега се регистрирав и сега ќе бидам активен на форумот многу ме заинтересира па ќе ако ме ставите за модератор или администратор можиме еметеор да го направиме подобар ?Ќе може ли?
  Мистериозен
  Мистериозен
  Aдминистратор
  Aдминистратор

  Број на мислења : 253
  Поени : 2147551667
  Репутација : 10019
  Дата на регистрирање : 2011-03-11

  Промени во Администрацијата Empty Re: Промени во Администрацијата

  Пишување  Мистериозен on Сре Апр 13, 2011 10:50 pm

  Поставен си за модератор,повикај ги твоите пријатели. Smile
  Мистериозен
  Мистериозен
  Aдминистратор
  Aдминистратор

  Број на мислења : 253
  Поени : 2147551667
  Репутација : 10019
  Дата на регистрирање : 2011-03-11

  Промени во Администрацијата Empty Re: Промени во Администрацијата

  Пишување  Мистериозен on Чет Апр 14, 2011 7:07 pm

  Koмшија и G очекувајте модератори до вечер. Smile
  Мистериозен
  Мистериозен
  Aдминистратор
  Aдминистратор

  Број на мислења : 253
  Поени : 2147551667
  Репутација : 10019
  Дата на регистрирање : 2011-03-11

  Промени во Администрацијата Empty Re: Промени во Администрацијата

  Пишување  Мистериозен on Чет Апр 14, 2011 7:13 pm

  И ти НОК Smile
  Следните пет што ќе се регистрираат добиваат VIP СТАТУС!
  Мистериозен
  Мистериозен
  Aдминистратор
  Aдминистратор

  Број на мислења : 253
  Поени : 2147551667
  Репутација : 10019
  Дата на регистрирање : 2011-03-11

  Промени во Администрацијата Empty Re: Промени во Администрацијата

  Пишување  Мистериозен on Чет Апр 14, 2011 8:30 pm

  За жал G и Комшијата не се поставени за модератори,а НОК е ставен.Честитки НОК!
  Мистериозен
  Мистериозен
  Aдминистратор
  Aдминистратор

  Број на мислења : 253
  Поени : 2147551667
  Репутација : 10019
  Дата на регистрирање : 2011-03-11

  Промени во Администрацијата Empty Re: Промени во Администрацијата

  Пишување  Мистериозен on Пет Апр 15, 2011 2:12 pm

  Таwe е поставен за Модератор на категоријата IT-Дискусии.Честитки Smile
  Мистериозен
  Мистериозен
  Aдминистратор
  Aдминистратор

  Број на мислења : 253
  Поени : 2147551667
  Репутација : 10019
  Дата на регистрирање : 2011-03-11

  Промени во Администрацијата Empty Re: Промени во Администрацијата

  Пишување  Мистериозен on Саб Апр 16, 2011 4:50 pm

  МариоМК е поставен за Супер Модератор.
  Џубре
  Tawe
  Nightwalker
  НОК
  Ќе бидете поставени за тест модератори.
  Џубре
  Џубре
  Супер Модератор
  Супер Модератор

  Број на мислења : 42
  Поени : 72361
  Репутација : 5
  Дата на регистрирање : 2011-04-16
  Местолокација : Џепчишча

  Промени во Администрацијата Empty Re: Промени во Администрацијата

  Пишување  Џубре on Нед Апр 17, 2011 1:27 am

  Благодарам многу, ветувам дека нема да разочарам никого cheers
  Мистериозен
  Мистериозен
  Aдминистратор
  Aдминистратор

  Број на мислења : 253
  Поени : 2147551667
  Репутација : 10019
  Дата на регистрирање : 2011-03-11

  Промени во Администрацијата Empty Re: Промени во Администрацијата

  Пишување  Мистериозен on Вто Апр 19, 2011 8:59 pm

  Tawe е поставен за Супер Модератор!
  Мистериозен
  Мистериозен
  Aдминистратор
  Aдминистратор

  Број на мислења : 253
  Поени : 2147551667
  Репутација : 10019
  Дата на регистрирање : 2011-03-11

  Промени во Администрацијата Empty Re: Промени во Администрацијата

  Пишување  Мистериозен on Вто Апр 19, 2011 9:02 pm

  Џубре поставен за Модератор!Честитки!
  Мистериозен
  Мистериозен
  Aдминистратор
  Aдминистратор

  Број на мислења : 253
  Поени : 2147551667
  Репутација : 10019
  Дата на регистрирање : 2011-03-11

  Промени во Администрацијата Empty Re: Промени во Администрацијата

  Пишување  Мистериозен on Вто Апр 19, 2011 9:39 pm

  Jaс на одредено време ќе се ''пензионирам'' и ќе сум помалку активен.
  МариоМК
  МариоМК
  Aдминистратор
  Aдминистратор

  Број на мислења : 150
  Поени : 2147550967
  Репутација : 8
  Дата на регистрирање : 2011-04-15
  Возраст : 25
  Местолокација : По Дома

  Промени во Администрацијата Empty Re: Промени во Администрацијата

  Пишување  МариоМК on Вто Апр 19, 2011 9:41 pm

  Sad оценки лоши а хах Smile
  Мистериозен
  Мистериозен
  Aдминистратор
  Aдминистратор

  Број на мислења : 253
  Поени : 2147551667
  Репутација : 10019
  Дата на регистрирање : 2011-03-11

  Промени во Администрацијата Empty Re: Промени во Администрацијата

  Пишување  Мистериозен on Вто Апр 19, 2011 10:00 pm

  Не,сите 5ки освен географија,математика и физичко 4ки.Сакам и јас малку главата да си ја одморам,а плус учам веб дизајнерство,па така да го оставам цел форум на whoim. (за неколку недели)
  МариоМК
  МариоМК
  Aдминистратор
  Aдминистратор

  Број на мислења : 150
  Поени : 2147550967
  Репутација : 8
  Дата на регистрирање : 2011-04-15
  Возраст : 25
  Местолокација : По Дома

  Промени во Администрацијата Empty Re: Промени во Администрацијата

  Пишување  МариоМК on Вто Апр 19, 2011 10:00 pm

  епа ок Smile
  Мистериозен
  Мистериозен
  Aдминистратор
  Aдминистратор

  Број на мислења : 253
  Поени : 2147551667
  Репутација : 10019
  Дата на регистрирање : 2011-03-11

  Промени во Администрацијата Empty Re: Промени во Администрацијата

  Пишување  Мистериозен on Вто Апр 19, 2011 10:01 pm

  А,после тоа ваљда ќе има префрлување на vBulletin.
  МариоМК
  МариоМК
  Aдминистратор
  Aдминистратор

  Број на мислења : 150
  Поени : 2147550967
  Репутација : 8
  Дата на регистрирање : 2011-04-15
  Возраст : 25
  Местолокација : По Дома

  Промени во Администрацијата Empty Re: Промени во Администрацијата

  Пишување  МариоМК on Вто Апр 19, 2011 10:08 pm

  Епа супер ај сеа поздрав па коа ќе се вратиш за неколку недели ќе видиш 500+ членови ххх
  whomi
  whomi
  Aдминистратор
  Aдминистратор

  Број на мислења : 107
  Поени : 2147551667
  Репутација : 2
  Дата на регистрирање : 2011-03-11
  Местолокација : пред компјутер

  Промени во Администрацијата Empty Re: Промени во Администрацијата

  Пишување  whomi on Вто Апр 19, 2011 10:20 pm

  Браво Tawe cheers
  Џубре
  Џубре
  Супер Модератор
  Супер Модератор

  Број на мислења : 42
  Поени : 72361
  Репутација : 5
  Дата на регистрирање : 2011-04-16
  Местолокација : Џепчишча

  Промени во Администрацијата Empty Re: Промени во Администрацијата

  Пишување  Џубре on Сре Апр 20, 2011 12:11 am

  Леле мене сте ме обоиле во зелено. Сега никот сосема ми одговара со функцијата и бојата.
  Да живејт форумов! cheers
  Мистериозен
  Мистериозен
  Aдминистратор
  Aдминистратор

  Број на мислења : 253
  Поени : 2147551667
  Репутација : 10019
  Дата на регистрирање : 2011-03-11

  Промени во Администрацијата Empty Re: Промени во Администрацијата

  Пишување  Мистериозен on Сре Апр 20, 2011 11:58 am

  Jaс повторно ќе сум активен,но само сакам на извесно време да се одморам малко.

  Sponsored content

  Промени во Администрацијата Empty Re: Промени во Администрацијата

  Пишување  Sponsored content


   Сега е точно Чет Jул 02, 2020 10:16 am